Mijn Online Marketing expertises.

< Naast de mensenkennis die ik ook heb. >

E-Commerce
Een goed en converterend e-commerce platform opzetten is nog niet zo makkelijk en er komt veel bij kijken. Met wie ga je verzenden, hoe wordt er betaald, wie is je doelgroep? Ik kan je helpen bij het ontwikkelen, bouwen en opzetten van een e-commerce platform. Ik reik je de tools aan om het platform optimaal te benutten zodat je ook echt rendement hebt op je investering.

Lees meer

SEO / SEA
Je hebt een website maar je weet niet hoe je nu het beste hoog bij Google naar boven komt? Of wil je adverteren bij Google, maar je weet bij God niet welke ‘keywords’? Dan kan ik je helpen met het opzetten van je campagnes, de content voor de SEO bepalen en uiteraard de Google Analytics voor je opzetten zodat je kunt blijven monitoren hoe goed het gaat.

SEO/SEA inhuur

Interim Online Marketeer
Je hebt een online marketing afdeling en daar heb je iemand nodig die het team kan aansturen, een visie op online heeft en die visie ook kan uitvoeren, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je om het gat op te vullen en mijn expertise met het team te delen. Of het nu gaat om een zwangerschapsverlof, een uitval door ziekte of snel extra mankracht inzetten omdat je groeit.

Lees meer

Website Ontwikkeling
Naast een goede ervaring in het management van digitale projecten ontwikkel ik ook zelf websites. Van WordPress websites tot Woocommerce systemen. Hoge kwaliteit voor een goede prijs. Of je nu een boekingen website wilt of een Huizen aanbod website. Een dating site of een social network site. Ik help je graag met de ontwikkeling van je web platform.

Web Development inhuur

Digital Brand Strategy
Wat jij je klanten online belooft en wat je hen levert is veel belangrijker dan een logootje alleen. Verwachtingen van consumenten worden steeds hoger en sentimenten kunnen online binnen een minuut omdraaien. In het Brand Strategy proces ga ik in op wie je bent en je belangrijkste USP’s om die voordelen online uit te nutten.

Digital Strategy inhuur

Social Media
Je hebt alle Social Media accounts al ingesteld. En nu? Wat ga je je volgers aan content voorschotelen zodat ze ‘engaged’ met je merk blijven? Wie gaat die content plaatsen? Waar haal je die content vandaan? Met de antwoorden op die vragen (en andere vragen) kan ik je helpen. Ook met het inrichten van de juiste tools om je Social Media te meten.

Social Media inhuur

Crowdsourcing Expert
Steeds meer merken en bedrijven zijn bezig om zelf crowdsourcing initiatieven te starten. Crowdsourcing heeft veel voordelen, maar het proces is delicaat en moet goed opgesteld en begeleid worden. Met een crowdsourcing initiatief haal je veel ideeën binnen, vernieuwend, anders en toepasbaar. Ik heb 8 jaar ervaring als founder van Edge Amsterdam, een crowdsourcing creatief bureau. Ik kan je helpen met het proces, het begeleiden van de deelnemers en de verdere (creatieve) ontwikkeling van de ideeën.

Lees meer