Wil je een Freelance Online Marketeer inhuren?

Sorry, op dit moment ben ik werkzaam bij Sanofi Genzyme als Digital Excellence Specialist en niet beschikbaar voor projecten.

Samenwerkingsvormen

Interim Online Marketeer
Als ik als Interim Online Marketeer op Freelance basis voor je kom werken dan geldt er een bepaald uurtarief dat ik voor het project offreer. Van te voren bespreken we hoeveel uur per week je wilt dat ik aan het project besteed. Elke maand aan het einde van de maand stuur ik je een factuur voor de gemaakte uren. Daarbij krijg je uiteraard een urenstaat geleverd. Je kunt hier meer lezen over mijn diensten als Interim Online Marketeer.

Online Marketing Project
Ik kan ook een Online Marketing Project voor je uitvoeren. Daarbij geldt een bepaalde vooraf afgesproken projectprijs. Hierbij geldt ook dat het project van korte duur is en dat de “deliverables” duidelijk zijn omschreven. Bijvoorbeeld als je een website zoals deze of deze wilt hebben of een filmpje als deze. Of je wilt dat ik je Google Analytics inricht of iets anders gaafs voor je maak.

Neem contact op
Uurtarieven

Uurtarieven die ik reken zijn verschillend per project. Dat hangt onder andere af van de lengte van een project en de reistijd. Wil je graag een vrijblijvende offerte, neem dan even contact met mij op.

Meer informatie