Does Wonen
DOES Wonen
Ik heb voor een projectontwikkelaar de website van DOES wonen gebouwd in samenwerking met reclamebureau CONSPIRACYSINC. Does is een nieuwbouwproject in de Baarsjes in Amsterdam. Voordat de projectontwikkelaar wilde gaan bouwen wilde hij dat minimaal 70% van de appartementen verkocht zou zijn. Uit onderzoek kwam naar voren dat potentiële kopers het vaak moeilijk vinden om van een tekening te kopen. Ze kunnen moeilijker in beelden denken als alles wat je hebt alleen maar een platte tekening is. Door dit inzicht hebben we besloten om veel hele hoge kwaliteit 3D renders te laten maken van de architecten tekeningen. Hierdoor was het makkelijker voor de kopers om zich in te denken hoe het zou zijn om er te wonen. Hoe het uitzicht is. Hoe de kamer eruit ziet. Het resultaat was dat alle 7 appartementen binnen 30 dagen verkocht waren!

Expertises hired

Online Strategie

Op welke manier kun je het beste een nieuwbouw project online vermarkten? Wat zijn goede voorbeelden en waar ga je het meeste traffic vandaan halen?

Web Development

Vanuit de designrichting die door CONSPIRACYSINC is gemaakt voor dit project, heb ik het online platform verder vormgegeven en gebouwd.