fairair header image
fairair
fairair is Nederlands grootste webshop op het gebied van WTW filters. WTW filters zijn filters voor warmteterugwin installaties. Die WTW installaties worden in alle huizen vanaf 2006 ingebouwd en zorgen voor een schone en gezonde lucht in huis. heeft voor fairair het e-commerce platform gebouwd in Woocommerce, onderhouden, nieuwe functionaliteiten toegevoegd en uiteindelijk ook weer gemigreerd naar een Seoshop omgeving. Ook is de eerste SEA en Google shopping campagne opgezet door en is binnen Seoshop een nieuwe content strategie ontwikkeld om nog betere organische zoekresultaten te krijgen. Daarna is de Adwords campagne aan een SEA bureau overgedragen om de dagelijkse aanpassingen op de campagnes te doen.

Status: Project is nog bezig.

Expertises hired

Online Strategie

Advies over hoe je op de beste manier een low interest product (wat WTW filters zijn...) in de online markt zet.

SEO/SEA

SEO en SEA advies en implementatie daarvan. Adwords campagnes opgezet en beheerd.

E-Commerce

Ik heb het eerste e-commerce platform voor fairair gebouwd in Woocommerce. Na 2 jaar heb ik hen ook geholpen met de migratie naar een Seoshop omgeving. Ook heb ik fairair geadviseerd en geholpen met hun e-commerce marketing campagnes.

Web Development

Het eerste platform van fairair heb ik gebouwd en ontwikkeld voor ze in WordPress en Woocommerce. Met verschillende functionaliteiten als abonnementen, betalings plug-ins, reminders e-mail set uw, etc.